2013-11-02-flyer_infosessies-diabetesREGIO: – Op zaterdag 2 november van 10.00 u. – 12.30 uur organiseert de Diabeteswerkgroep Halle en omgeving opnieuw een gratis infosessie rond diabetes. Deze gaat door in De Meent in Alsemberg.

Diabetespatiënten zijn uiteraard welkom, maar ook vele anderen: familieleden van diabetespatiënten, zorgverleners, andere geïnteresseerden, …
Boeiende spreekbeurten van een diëtist, een podoloog, een diabeteseducator, een kinesist en de zorgtrajectpromotor staan op het programma. Ook een huisarts en een verantwoordelijke van de Vlaamse Diabetes Vereniging zullen van de partij zijn. Staaltjes en folders worden uitgedeeld en er wordt een kleine gezonde snack voorzien.
De infosessie is gratis maar inschrijving is vereist: dit kan via zorgtrajecten@artsenkring.be of via 0474 20 58 40 (Annelies Molein). Meer info: www.diabeteswerkgroep.be

%d bloggers liken dit: