REGIO: – Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck heeft vriend en vijand verrast tijdens de opname van het radioprogramma ‘Open Kaart met Kris Baert’, op Stadsradio Halle (105.6 FM.).

Wie het programma met Van Holsbeeck wil beluisteren zet nu zaterdagochtend 2 november 2013 tussen 9 en 11 uur zijn radio aan op 105.6. of via de live-stream op www.stadsradio.be
2013-10-28-stadsradio-vanholsbeek_01
De man uit Dworp kon, de dag na de zware pandoering tegen Paris Saint-Germain, het hele voetbalwereldje flink relativeren. ” Er zijn ergere dingen in het leven dan een 0-5 pandoering tegen een stelletje supersterren uit Parijs”, was maar één van zijn vele gesmaakte one-liners. En dat ging, daar in De Witte Duif van Gino en Yolande , zo de hele avond door. Kris Baert ging, op nadrukkelijk verzoek van de studiogast, niet te diep in op het privé-leven van Van Holsbeeck.”Ik ben niet de man van de boekskes en de grote TV-shows. Mijn privé-leven is mij heilig.” had hij vooraf aangegeven. Maar over het reilen en zeilen bij de landskampioen werd er des te meer een stevig boompje opgezet. Maar het ging ook ruimschoots over ‘de mens achter de manager’. De toeschouwers likten duimen en vingers af, bij het aanhoren van zoveel levenswijsheid.

Naast de centrale gast schoven ook Anderlecht-perswoordvoerder David Steegen en het Halse voetbalfenomeen Yves Buelinckx aan bij Kris Baert. Ook hun verhalen brachten de mensen tot op het puntje van hun stoel. En een goed radioprogramma moet het ook hebben van leuke muziek. En daar zorgde niet alleen de ervaren muzieksamensteller Ben Braillard voor, maar ook de live-gast Nicky Jones. Die bracht een weergaloze versie van de voetbalklassieker ‘You never walk alone’. De aanwezigen gingen collectief uit de bol!

%d bloggers liken dit: