2013-10-19_flyer_komeensuituwkotRUISBROEK – Graag een avondje uit om plezier te maken en een danske te placeren ?
Dan heet Rudi Tastenoe U van harte welkom op zaterdag 19 oktober 2013 in zaal “Ons Huis” Fabriekstraat 9 , 1601 Ruisbroek op “ The Sound of Ruisbroek”.

Een avond vol spektakel en ambiance, met optredens, travestie-show de Karamellendans en Bal Populair met onze presentator en DJ “Ben”.

Rudi-TastenoeRudi Tastenoe :’Dit evenement vervangt een beetje het choucroute verhaal dat jaren doorging telkens het derde weekend van oktober. Het begint allemaal vanaf 19.00uur en de ingang is 5 euro. Voor wie een hongertje krijgt zijn er broodjes te koop.

Een deel van de opbrengst gaat naar de “solidariteitsactie voor Brandon”
Brandon is een jonge kerel van zestien die voor de vierde maal moet worden geopereerd aan een hersentumor. Een drama voor hem en zeker ook voor zijn mama, die er alleen voor staat !!Ik hoop jullie van harte te mogen begroeten op 19/10, op een avond vol plezier.’

%d