2013-10-06-flyer-open-atelier-expo-2013SINT-LAUREINS-BERCHEM: – Open atelier stelt tentoon op 3 locaties in Sint-Laureins-Berchem.

Gestart vanuit het Vrij Atelier van de Leeuwse Kunstacademie in 1998, telt onze groep een 16-tal talentvolle kunstenaars.
Trips naar musea en galerijen, workshops rond allerhande technieken en een jaarlijkse beeldhouw- en schilderstage in de Ardennen, houden onze groep levendig in de zoektocht naar inspiratie en originaliteit.

Hilde Van Impe, voorzitter Open Atelier: ‘Niettegenstaande onze onderlinge betrokkenheid hebben we elk onze eigen stijl en evolueren we voortdurend op zoek naar uiteenlopende expressievormen.
We wisselen van gedachten over dingen die ons bezighouden, met het doel oogstrelende creaties te ontwerpen.

Onze werken zijn de vertalingen van een innerlijk proces waardoor wij onszelf en de wereld vergeten. Een proces waaruit wij werken om nieuwe expressiemogelijkheden op het spoor te komen. Wij worden geleid door gevoelens die energie, warmte, dynamiek en inspiratie verschaffen.

3-jaarlijks stellen we onze werken tentoon in een schitterende landelijke omgeving en zijn we te gast zijn in het “Hof ter Steensberg” en G.C.C. “De Molenborre”.
Een groepswerk wordt bij deze editie opgesteld in en om de kerk van Sint-Laureins-Berchem.
Steevast kunnen de bezoekers tijdens onze vernissage genieten van een streepje jazz, een vleugje kunst, een hapje en een tapje.’

Deelnemende kunstenaars:
De Greef Hendrik, Goossens Ghislaine, Goossens Marc, Herremans Bart, Huyghe Christiane, Huyghe Mieke, Hoornaert An, Janssens Marcel, Nys Walther, Touchant Cine, Vandecandelaere André, Van Kerckhoven Nelly, Van Impe Hilde, Verstraeten Lydie, Woestyn Yves.

Gastkunstenaars : Jolande Coppens, Luk Stiens

Bij deze editie staan we even stil bij het werk van wijlen Toni Schepens en Augustin Rampelberg.

Vernissage op 22/09 om 15 u, Molenborre, Molenborrestraat 34 – 1600 Sint-Pieters-Leeuw
Tentoonstelling open op 28/09, 29/09,5/10 en 6/10 van 14 u tot 18 u

%d bloggers liken dit: