VLEZENBEEK: – VZW feestcomité Hoebel maakt een positieve evaluatie op na de feesten van 2013.
2013-08-21-hoebelfeesten_00
Voorzitter Gerrit Decock blikt tevreden terug:
‘De vernieuwingen werden goed gesmaakt door de feestvierders. Al van de eerste avond zat de sfeer er goed in. Joe Fm greatest hits Party was meer dan waardige vervanger van de Q-Party, met als recept “muziek voor jong en oud”. Met 1000 fuivers was dit meteen de grootste JOE Fm party van het jaar tot nu toe.
Op 15 augustus was er de traditionele boesteringen kermis. Er werd met veel lof gepraat over het vernieuwd menu en de optimale kwaliteit van de boesteringen. De avond werd op een gezellige manier afgesloten door Octopus Live band en Choco La mousse. De opkomst was ietslager dan de voorbije jaren maar het lekkere eten en de gezelligheid in en rond de tent waren zeker een mooie reclame voor de komende jaren.
Op 16 augustus was er de eerste beatZparty die de beachparty heeft vervangen. Ondanks regen en concurentie van Pukkelpop zakten ruim 700 mensen af naar de feesttent. Dj Ward en Laurent Wery speelde een uitstekende set en de sfeer zat er ook goed in.
17 augustus was een topdag met optredens van de Corsari’s en Cafe Flamand. De Corsari’s hadden vanaf de eerste noot het publiek mee. Hits uit de jaren 70 en 80 werden door velen luidkeels meegezongen. De kers op de taart was de nieuwe show van Cafe Flamand, ruim anderhalf uur werden niets dan nederlandstalige hits de tent in geblazen. Ook gast artiesten Kris Wauters, Isabella A en Gene Thomas droegen hun steentje bij in deze spetterende show.
2013-08-21-hoebelfeesten_01 2013-08-21-hoebelfeesten_02
Na een een regenachtige ochtend was het even bang afwachten over de opkomst tijdens de familiedag op 18 augustus. Gelukkig kon de zon het overwinnen van de wolken en werd ook een geslaagde namiddag. Aan het spel zonder grenzen namen 9 ploegen deel en het werd gewonnen door gelegenheidsploeg “we mochten ne ki meedoen van ons vrouwen”. Turnvereniging Gympie werd 2de en Bobkes, winnaar van vele vorige edities, eindigde op de 3 de plaats. Tijdens het spel zonder grenzen waren er oa optredens van Pipo&Pipette en de Tijdens het spel zonder grenzen waren er oa optredens van Pipo&Pipette en de dansafdeling van Gympie. Daarnaast namen ook heel wat mensen deel aan de wandelzoektocht langsheen vlezenbeekse veldwegen.’

De organisatie kreeg veel positieve commentaar op het nieuwe programma, de opstelling van de tent met de toog in het midden en de sfeer. Er waren nauwelijks incidenten en de samenwerking met de verschillende diensten van de gemeente verliep optimaal. Ze kijken dus zeer tevreden terug op de voorbije editie. Er komt dus zeker en vast een 35 ste editie in 2014!

%d