Kristof Vliegen woont in Sint-Pieters-LeeuwSINT-PIETERS-LEEUW: – Tennisser Kristof Vliegen uit Sint-Pieters-Leeuw eindigde vanavond als derde in finale van het VRT programma ‘Eeuwige roem’.

Bruno Wyndaele stelde in de voorbije afleveringen, op het Spaanse eiland Gran Canaria, twaalf voormalige topsporters op de proef in het derde seizoen van ‘Eeuwige Roem’ op Eén.

In de vorige reeksen wisten Judoka Gella Vandecaveye en atlete Marleen Renders al hun tegenstanders te verslaan en verdienden zo eeuwige roem. Sinds vanavond wordt ook topsporter Filip Meirhaeghe die eer toebedeeld. Hij versloeg in de finale Stefan Everts die tweede werd en Kristof Vliegen die derde eindigde.
.
Elke week werden de topsporters getest op een andere discipline: doorzettingsvermogen, teamspirit, perfectionisme, stressbestendigheid, strategie, concentratie, controle, fysiek en uithoudingsvermogen. In iedere aflevering ondergaan ze drie proeven. Wie onderaan het klassement staat moet de nachtproef spelen. Winnen ze die, mogen ze weer mee doen met het spel, anders moeten ze onmiddellijk naar huis vertrekken.

%d bloggers liken dit: