VLEZENBEEK: – De Belgische Tuincentra Vereniging deelde maandagvanavond voor de tweede maal de Garden Centre Awards uit. Deze Award waardeert de verdienstelijke tuin- en plantencentra.
Inter-Arbo uit Vlezenbeek van zaakvoerder Pierre Demesmaeker behaalde de Bronzen award voor beste plantencentrum.

In de categorie plantencentra was het een moeilijke keuze volgens de organisatoren maandagavond op de vakbeurs Green Expo in Flanders Expo waar de begeerde titel “Tuincentrum van het jaar” en “Plantencentrum van het jaar” werden toegekend.

Uit het jury verslag: Doch met het oog op klantgerichtheid en klantencommunicatie oordeelden wij toch dat het bedrijf Inter-Arbo uit Vlezenbeek een bijzondere meerwaarde had om de klant op een aangename wijze rond te leiden in het vrij grote bedrijf. Inter-Arbo deed heel wat inspanningen om modeltuinen uit te werken, sfeervolle vogelgeluiden verrassen de klant tijdens zijn zoektocht naar planten. Bij Inter-Arbo weet de klant hoe de volgroeide plant er zal uitzien.

Plantencentrum van het Jaar 2012 werd het Genker Plantencentrum in Genk. Tuincentrum van het Jaar 2012 werd  Intratuin Zwijndrecht.

 Inter – Arbo: Lenniksebaan 1358 te Vlezenbeek – 02 569 28 90 – www.inter-arbo.be

Ontdek meer van Sint-Pieters-Leeuw nieuwssite

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder