RUISBROEK: – Dinsdag omstreeks 17.30 uur ontstond een ruzie tussen diverse personen aan de Humaniteitslaan te Ruisbroek . Een 34-jarige manspersoon uit Vorst liep hierbij steekwonden op aan dijen en hals. Hij diende voor verzorging overgebracht naar het Erasmushospitaal te Anderlecht hetwelk hij na verzorging mocht verlaten.

De dader van de steekpartij nam de vlucht na de feiten .Enkele uren nadien werd op basis van verklaringen van slachtoffer en getuigen door de lokale politie een verdachte uit Sint-Jans-Molenbeek opgepakt. Deze ontkent de feiten maar wordt op verdenking van poging tot doodslag heden ter beschikking van het parket te Brussel gesteld.

Meer info: www.lokalepolitie.be/5414

UPDATE 15:00 uur: Een man kwam dinsdag langs het huis van zijn ex-vriendin, maar haar nieuwe vriend pikte dat niet. Hij zette de achtervolging in op het slachtoffer, jaagde hem uit zijn wagen en stak hem vervolgens met een mes. Het slachtoffer is vijf dagen arbeidsongeschikt.

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.

%d bloggers liken dit: