SINT-PIETERS-LEEUW: – Fuifnummers kunnen met oudejaarsavond meerijden met de feestbussen 170 en 172, waarvan feestbus 172 wordt ingelegd  door de gemeente Sint-Pieters-Leeuw.
 

Ga je samen met familie of vrienden feesten om het nieuwe jaar 2012 te vieren en zoek je een veilig en leuk vervoermiddel? In de provincie Vlaams-Brabant zijn speciaal voor jou comfortabele en aangename feestbussen van De Lijn gereserveerd die tijdens de oudejaarsnacht 2011-2012 rijden.

Je kunt dus de auto rustig laten staan en voluit kiezen voor veiligheid en comfort dankzij de provinciale eindejaarscampagne “Ligt de roes op de loer, denk aan veilig vervoer”.
Met slechts één ticket van 2,50 euro kunnen de feestvierders van 21.00 uur ’s avonds tot 6.00 uur ’s morgens (uitgezonderd tussen 24.00 en 1.00 uur ’s nachts) onbeperkt rijden in de gehele provincie en zelfs daarbuiten met de bussen van De Lijn.
Houders van een Buzzy Pazz, Omni Pazz of 65-plus kaart rijden gratis.
Verkooppunten: www.delijn.be/verkooppunten/index.htm – http://oudjaar.delijn.be

Gedurende de ganse oudejaarsnacht doorkruisen de bussen van De Lijn om het uur onze gemeente.

Feestbus 170: rijdt tussen Halle en Brussel-Zuid, met verschillende haltes in Sint-Pieters-Leeuw, waaronder het Vlaams Trefpunt Laekelinde.

Feestbus 172: gefïnancierd door de gemeente Sint-Pieters-Leeuw, zorgt voor vlotte aansluitingen op de feestbus 170. Deze lokale lijn verbindt Lennik, Vlezenbeek, Sint-Pieters-Leeuw Centrum, het Vlaams Trefpunt Laekelinde, Lot en Ruisbroek.

Hou er rekening mee dat de politiediensten in de hele provincie gerichte alcoholcontroles zullen uitvoeren.

%d bloggers liken dit: