SINT-PIETERS-LEEUW: Tentoonstelling beeldende kunsten met werken van Leeuwse inwoners van vrijdag 2 december tot zondag 11 december 2011 in Coloma.

Dennis Deneulin, cultuurfunctionaris-directeur: “Dit jaar is er een grote belangstelling voor de tentoonstelling. 48 deelnemers zullen tentoon stellen. Dat is het grootste aantal sinds jaren. Heel wat nieuwe kunstenaars die naar buiten durven komen. Het GCC Coloma doet met zijn voorlaatste tentoonstelling van het jaar zijn naam als kunstencentrum alle eer aan.”

Stellen tentoon: Boels Rita – Bogaerts Patrick – Borloo August – Brasseur Henri – Claes Robrecht – Clerinx William – Coppye Urbain – Cornelis Rita – D’Herde Elisabeth – De Petter Maurice – De Saeger Jan – De Schutter Régine – De Wilde Karlos – Delarue Roland – Devooght Annick – Gonzalvez-Lozano Luis – Goossens Ghislaine – Hemelings Geert – Henssens Robert – Hermans Rita – Hoornaert Anna – Laus Josée – Lecossois Germaine – Lim Soon – Meert Jean-Marie – Mees Alice – Mertens Jan – Mievis Nelly – Moriau Henri – Peré Jan – Rampelberg Augustin – Rimaux Paul – Schneider Diana – Steens Patrick – Thibaut Andrée – Thibaut Katharina – Thibaut Nadine – Van Den Berge Annic – Van Goethem Ann – Van Ruysevelt Luc – Vanden Abeele René – Vander Elst Henriette – Vanderheyden Hilde – Vandersteen Roland – Vandroogenbroeck Joanna – Verhoeven Karin – Verstraeten Lydie – Walraevens Josiane – Wauters Bertha.

Gratis te bezoeken tijdens de openingsuren van Coloma en op zaterdag en zondag van 14.00 tot 18.00 uur.

G.C.C. Coloma, Joseph Depauwstraat 25 te Sint-Pieters-Leeuw

%d bloggers liken dit: