SINT-PIETERS-LEEUW: – Kinderdansgroep Tirkidiaantjes treedt op zaterdag 3 december 2011 op in het Zonnig Leven om 18.00 uur. Zij zullen aangeleerde dansjes tonen en zullen ook één dansje die avond aanleren.

Aansluitend geeft dansgroep Tirkedi hun jaarlijkse instuif waar ook iedereen op welkom is.

Dansgroep Tirkedi brengt tieners, twintigers, dertigers, veertigers, vijftigers en zestigers samen om te dansen in een opperbeste sfeer en organiseert een instuif om u kennis te laten maken met moderne volksdans.

Wat is dat dan wel, moderne volksdans?
Christine Van de Steene, voorzitter dansgroep Tirkedi:” Dat zijn honderden dansen op vlotte, recente, vaak bekende muziek. Dat is dansen in een grote cirkel afgewisseld met lijndans en koppeldansen. Er is afwisseling genoeg: er zijn rustige, sfeervolle dansen naast supersnelle, dynamische dansen waarmee je meteen je conditie op peil houdt. Tirkedi brengt een hele avond vol variatie, ambiance én ook verrassingshapjes en drankjes. Je hebt geen vaste danspartner nodig. Kijken of deelnemen, alles mag! “
Vooraf al een kijkje nemen? foto’s en uitleg op www.tirkedi.be

wanneer: zaterdag 3 december 2011
– om 18 uur optreden van de kinderdansgroep Tirkidiaantjes (deuren open om 17.30 uur)
– van 20 tot 24 uur dansinstuif voor alle leeftijden. Kijken en deelnemen, alles mag!

waar: Vernieuwde zaal Zonnig Leven, Vanderstraetenstraat 198, 1600 St-Pieters-Leeuw
Inkom €4.

%d bloggers liken dit: