VLEZENBEEK: – Zangvereniging Redoris sloot haar feestjaar ter gelegenheid van hun 10 jarig bestaan zaterdag af met een heus POPconcert.

Als apotheose van hun tiende verjaardag kozen ze voor een popconcert met versterking van een live band.
Pili Pili uit Vlezenbeek verleende  zijn medewerking en speciale gast was Timo Descamps.

Een impressie van het knappe optreden:

Redoris werd in juli 2001 opgericht door Marijke en Sarah Van Hassel en Annelies Quinart. Ze zongen in de kindervieringen maar wilden ook al snel concertjes geven. Het koor groeide samen met de kinderen en hun begeleiders. Na een paar concerten wilden ze ook een musical doen en daarvoor werd een creatief team opgericht. Sinds november 2009 vonden ook volwassenen hun weg naar Redoris. Het kinderkoor van weleer werd daarom omgedoopt tot zangvereniging en heeft momenteel drie groepen: -12 jaar, +12 jaar en Redoris+ (+25 jaar). Hun repertoire is ruim: van pop – en luisterliedjes, van musical tot een klassieke noot en af en toe wordt er een viering opgeluisterd. Het kan allemaal!

Meer info: http://www.freewebs.com/redoris/
Voor meer informatie en het repetitieschema mail naar redoris_vlezenbeek@hotmail.com

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.

%d bloggers liken dit: