VLAAMS-BRABANT: – Check de nieuwe brochure ‘ Lekker Fietsen in Vlaams-Brabant’.
7 lekkere fietsroutes gratis en voor niets om duimen en vingers van af te likken.

Met het grootste aantal brouwerijen en de grootste variëteit aan bieren in België is Vlaams-Brabant dé bierprovincie bij uitstek. Wist je echter ook dat je in het Hageland de lekkerste wijn van het land kan drinken en Noord-Dijleland een belangrijk centrum is van grondwitloof?
Deze brochure laat je proeven van Vlaams-Brabant. Je fietst door velden en weiden, langs wijn- en hopranken, tussen honderden appel- en perenbomen, langs brouwerijen en kastelen, door stadjes en dorpen. Onderweg maak je kennis met de lokale streekspecialiteiten en de lekkerste steden en gemeentes die verkozen werden als ambassadeur en laureaten van Vlaanderen Lekker Land in Vlaams-Brabant. Je krijgt tal van heerlijke tips voor een smakelijke pauze onderweg.

Proef van Vlaams-Brabant met 7 lekkere fietslussen:

%d bloggers liken dit: