SINT-PIETERS-LEEUW: – Natuurpunt Leeuwse Natuurvrienden vzw organissert op 15 mei 2011 om 14.30 uur de ‘ Gaspeldoornwandeling’.

Deze wandeling verkent een minder gekend gebied van Sint-Pieters-Leeuw. Nietemin is dit een prachtig hoekje dicht bij het centrum. Onder leiding van natuurgids Geert W., die een studiewerk over dit gebied gepubliceerd heeft, maken we een tocht door de vallei en het achtergelegen hinterland. Vanuit natuur perspectief is dit gebied zeer waardevol, bevat zeldzame moerasvegetatie en een bosstrook met twaalf oude bosplanten. Maar ook landschappelijk is het er zeer aangenaam om door te wandelen. Deze unieke gelegenheid is meer dan de moeite waard om op ontdekking te gaan.
Plaats van afspraak: parking gemeentehuis Sint-Pieters-Leeuw. De wandeling start om 14 u 30. Bij eventueel regenweer zijn laarzen aanbevolen. Meer info: tel 0475.51.20.71.

meer info: http://www.natuurpuntleeuwsenatuurvrienden.be/

%d bloggers liken dit: