SINT-PIETERS-LEEUW: – Op 5 mei 2011 organiseert verfwinkel Colora aan de Bergensesteenweg in Sint-Pieters-Leeuw de allereerste lifestyle Ladies Night, samen met tal van jonge kunstenaars en lokale handelaars uit Sint-Pieters-Leeuw.

Dames krijgen er stijladvies onder het genot van artisanale chocolade, hapjes en cocktails, en kunnen zich uitleven in de self-expressie hoek. Hun schilderijen worden achteraf geveild voor een goed doel. Met de Ladies Night speelt Colora in op het overgewaaide concept uit Nederland.

De bedoeling is om de handen in elkaar te slaan met handelaars uit de regio, jonge artiesten en startende ondernemers”, aldus Manuelle Van den brande van Colora in Sint-Pieters-Leeuw. “Alle dames kunnen zelf een abstract schilderij ineen steken, dat achteraf wordt geveild, tot twee weken na de Ladies Night in de winkel. Samen met Letmeshowyou.org wordt een project gekozen om de opbrengst aan te schenken.”

Stijladvies & artisanale chocolade
Dames krijgen op de lifestyle avond advies van stijlconsulenten, make-up kunstenaars en kappers, terwijl ze genieten van artisanaal bereide chocolade, hapjes en cocktails. In de self-expressiehoek kunnen ze hun eigen schilderij creëren, al dan niet bijgestaan door de lokale kunstenares Monja, en tijdens tal van workshops kunnen ze zich artistiek uitleven. Zo geeft de jonge Vlaamse ontwerpster Natalie Van Lijsebettens een cursus sandaaltjes maken, en kunnen de vrouwen hun oude meubelen nieuw leven leren inblazen in de workshop patine.
Verder maken de aanwezige dames op de Ladies Night onder andere kennis met de beauty en wellness verzorging bij Puur, de vintage Oosterse tapijten van Perletta Carpets, de persoonlijke muurschilderingen van Viva Pintura, de buitenhaarden en light towers van Moriau Gas, de stoffencollectie van Blackk Box en de edgy t-shirtcollectie van het piepjonge Belgische merk Alice-Gazouille.

Praktische informatie
Wat? Ladies Night van Colora
Wanneer? Op donderdag 5 mei vanaf 19.30 uur
Waar? Bergensesteenweg 732, 1600 Sint-Pieters-Leeuw

%d bloggers liken dit: