SINT-PIETERS-LEEUW – Kunstkring De Merselborre uit Vlezenbeek viert zijn 25ste verjaardag (1986-2011) met een tentoonstelling onder de noemer ‘KKDemerselborre@Coloma.SPL’ in het Colomakasteel op op 1, 2 en 3 april 2011.

Vernissage op vrijdag 1 april om 20.00 met optreden van Jan Vankeerberghen
zaterdag 2 april van 14.00 tot 18.00 uur
zondag 3 april van 10.00 tot 18.00 uur.
In het Colomakasteel, J. Depauwstraat 25 te Sint-Pieters-Leeuw


Met werken van :
PATRICK BARDYN – GEERT VAN KELECOM – MICHELINE VAN DER CRUYCEN – LUK STIENS – JAN CRABEELS – RIK MORIAU – PIET DERYCKERE – GUST VAN KELECOM – MARCEL JANSSENS – FREDDY VAN VLAENDEREN – CHARLES VAN GISBERGEN – GERDA DE JONGHE – GHISLAINE VAN DIEST – JAN VANKEERBERGHEN – GILBERT VAN GRIMBERGEN – MARC DECKER – KEN BARDYN – PIETER-JAN DE PUE – AMAAT HULLEBROECK – INGE CLAESSENS – KOEN DEWEERDT

%d bloggers liken dit: