SINT-PIETERS-LEEUW: – Tijdens de nieuwjaarsdrink van de adviesraad voor de senioren in De Merselborre te Vlezenbeek werd er hulde gebracht aan vier senioren die gedurende vele jaren heel veel voor hun bond hebben gepresteerd en betekend.
De hulde aan deze mensen was trouwens een warme groet en dank aan alle senioren-vrijwilligers die aanwezig waren.


De aanwezigen werden verwelkomt door Luc Van Ruysevelt, seniorenschepen en voorzitter seniorenraad.
Gevolgd door een optreden cabaratier,Karel Declercq met België in z’n blootje. Bij velen was het gieren van het lachen geblazen met zijn humoristische kijk op de actualiteit in ons land.
( dubbelklik op bovenstaande foto om in groot formaat te bekijken.)

Daarna werd er hulde gebracht aan Bets Deridder en Julia Hofman van OKRA Rink, Fernand Rimaux en Sofie Wauters, de echtgenote van meester Marcel Bastaerts beiden van OKRA Oudenaken/ Sint-Laureins-Berchem.

Seniorenschepen Luc Van Ruysevelt : “Deze voorzitters hebben jarenlang de kar getrokken, gratis, belangeloos en voor niets. Zij deden het graag vooral voor hun leden en voor hun bond.
De dames krijgen een bloemenruiker, de heren een fles en Sofie Wauters krijgt ook een fles voor meester Marcel Bastaerts, haar echtgenoot die nu aan ons denkt in het RVT De Maretak, vlak bij de Mariakliniek in de grote wei van Halle.”
En oud voorzitter en ereschepen Roger Desmeth vult aan: ” Marcel laat weten dat hij zeer graag en veel bezoek wenst te ontvangen.”

Tot slot was er nog een vernieuwde receptie met heel wat warme hapjes.
.

Share

%d bloggers liken dit: