VLAANDEREN: – Het Agentschap Wegen en Verkeer waarschuwt: Het gaat vannacht en morgenvroeg opnieuw sneeuwen.
Weggebruikers kunnen morgenochtend best de verkeersinformatie raadplegen voor ze de weg op gaan en hun rijstijl aanpassen indien nodig. De strooiploegen van het Agentschap Wegen en Verkeer gaan vannacht opnieuw preventief strooien. Als het sneeuwt, zullen zij sneeuw ruimen en bijstrooien. AWV beschikt momenteel over voldoende zout om de gladheid op de gewestwegen en autosnelwegen te blijven bestrijden.

Maatregelen bij zoutschaarste

Anton De Coster, Afdeling Wegen en Verkeer Vlaams-Brabant: “Hoewel de leveranciers van AWV momenteel over voldoende zout beschikken, verneemt het agentschap dat in bepaalde steden en gemeenten de zoutvoorraden op raken. AWV bespreekt op het einde van deze week de problematiek van de zoutschaarste met de provinciebesturen en de zoutleveranciers van het agentschap.

%d bloggers liken dit: