SINT-PIETERS-LEEUW: De gemeente heeft op haar website een speciale pagina aangemaakt met betrekking tot de schadeclaims:
http://www.sint-pieters-leeuw.be/content/press/record.php?ID=1322#Checklist

Inwoners die getroffen zijn door de overstromingen kunnen deze lijsten gebruiken om hun schade aan de verzekeringsmaarschappijen te melden.

bron: www.sint-pieters-leeuw.be

UPDATE 11.00:
Getroffen inwoners van de wateroverlast kunnen aangifteformulieren en checklist ook afhalen in gemeentehuis, ’t Paviljoentje en Negenhof.

Inwoners van de gemeente Sint-Pieters-Leeuw, die getroffen zijn door de overstromingen van het voorbije weekend kunnen een checklist, de nodige formulieren voor het aanmelden van schade en een samenvattende lijst van de bij te voegen documenten gebruiken om hun schade aan de verzekeringsmaatschappijen te melden.
Deze zijn af te halen op verschillende plaatsen in de gemeente:
· in het gemeentehuis, Pastorijstraat 21, 1600 Sint-Pieters-Leeuw aan het onthaal en bij de sociale dienst, op weekdagen in de voormiddag van 8.00 tot 12.00 uur en van maandag tot en met woensdag in de namiddag van 13.00 tot 15.00 uur;
· in het dienstencentrum ’t Paviljoentje, Fabriekstraat 1A, 1601 Ruisbroek, op weekdagen van 9.00 tot 17.00 uur;
· in het dienstencentrum ’t Negenhof, Sint-Stevensstraat 62, 1600 Sint-Pieters-Leeuw, op weekdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

%d bloggers liken dit: