NEGENMANNEKE: – Dienstencentrum Negenhof organiseert i.s.m. ziekenzorg Negenmanneke op donderdag 14 oktober 2010 om 14 uur een infosessie over griep.

Iedereen kent griep, iedereen heeft het ook al gehad. Maar voor het overgrote deel van de bevolking is griep een aandoening die na een week bedrust vlug vergeten is. Maar voor mensen met een hartaandoening, een longziekte, diabetes en senioren kan griep ernstige verwikkelingen met zich meebrengen. Er bestaat een zeer afdoend en bewezen middel: het griepvaccin. In optimale omstandigheden biedt het vaccin ongeveer 70% bescherming tegen het oplopen van een griepinfectie. Doelgroep voor de vaccinatie tegen griep zijn de hierboven reeds genoemde risicopatiënten. Heeft u diabetes, een longziekte, lijdt u aan een hartaandoening, bent u onmisbaar op uw werk of bent u senior? Bespaar u een hoop ellende: Laat u inenten. Een dokter komt uitleg geven. Nadien kunnen jullie ook vragen stellen. Deze info is gratis.
Laat je informeren!

Dienstencentrum Negenhof , Sint Stevensstraat 62 te SINT-PIETERS-LEEUW
www.ocmw-sint-pieters-leeuw.be

%d bloggers liken dit: