ZUUN: -KAV Zuun nodigt u uit op 15 september tot ‘Creatief denken’.

Vrouwen hebben de eigenschap van creatief te zijn, soms weten we het zelf niet als we creatief bezig zijn. Vanavond gaan we terug op zoek naar deze krachtige energiebron die creativiteit noemt.

Niet voorbehouden aan creatievelingen maar beschikbaar voor iedereen. Waar het op aan komt is je creativiteit te ontwikkelen en te trainen zodat ze bruikbaar is voor je dagelijks leven, thuis, op het werk en in KAV. De activiteit leert je wat creativiteit is en hoe creativiteit werkt. Hoe je creativiteit remt en stimuleert, wat gunstige voorwaarden zijn en hoe je te werk moet gaan om resultaat te boeken zowel met een groep als in je eentje. Boeiend, leuk en verrassend.

Wanneer: woensdag 15 september 2010, om 20.00 uur
Waar: Voorzaal van het CSL, A. Quintusstraat 20, 1600 Sint-Pieters-Leeuw
Contactpersoon : Lutgard Vandenbosch – 02/377.69.98

%d bloggers liken dit: