NEGENMANNEKE: – Vanaf donderdag 9 september 2010  organiseert de InternationalKrav Maga Federation (IKMF) Belgium lessen Krav Maga in de turnzaal van de Sint- Stevensschool te Sint-Pieters-Leeuw (Negenmanneke), onder leiding van Christophe Van Vaerenbergh.

Krav Maga betekent in het Hebreeuws lijf-aan-lijf gevecht. Oorspronkelijk enkel voorbehouden aan het Israëlisch leger en de veiligheidsdiensten, geldt het vandaag als het meest doeltreffende en realistische zelfverdedigingssysteem.

Krav Maga in Sint-Pieters-Leeuw

Kenmerkend voor Krav Maga is de eenvoud van het systeem. Het sluit aan bij de natuurlijke reflexen van het lichaam en is zo ontworpen dat elk individu, jong of oud, man of vrouw, het succesvol kan toepassen. Typisch voor Krav Maga is ook dat de leerlingen in realistische en stresserende situaties worden geplaatst: zo heeft IKMF Belgium recent nog getraind in een bus van de MIVB.

IKMF instructeur Christophe Van Vaerenbergh ontving zijn diploma uit de handen van Serge Bridoux, directeur IKMF voor België, en Gabi Noah, wereldautoriteit op het vlak van Krav Maga en voormalig leerling van Imi Lichtenfeld, grondlegger van Krav Maga.

Wat? Krav Maga, Israelisch zelfverdedigingssysteem
Waar? Turnzaal van de Sint-Stevensschool in Negenmanneke
Wanneer? Elke donderdag van 20u tem 21u30, vanaf 9 september
Wie? ♂ en ♀; vanaf 15 jaar (opgelet: een getuigschrift van goed gedrag en zeden kan worden gevraagd)
Prijs? 1ste les gratis; occasionele les: 10 euro ; kaart voor 12 lessen : 85 euro

Meer weten ? contacteer Christophe Van Vaerenbergh op het nummer +32(0)477 791249 of via mail christophe@kravmaga-belgium.be

Share

%d bloggers liken dit: