SINT-PIETERS-LEEUW: – Zwemclub De Waterleeuwen organiseert vanaf september terug lessen aqua-gym en recreatiezwemmen in het zwembad Wildersportcomplex te Sint-Pieters-Leeuw

Lessen aqua-gym
Op woensdag 1 september 2010 en op maandag 6 september 2010 starten de lessen aqua-gym. Op woensdag zijn de lessen van 20.00 tot 21.00 uur en op maandag van 21.00 tot 22.00 uur.
Is baantjes trekken niet meteen je ding maar ben je wel bekommerd om je algemene lichaamsconditie, dan is dit wellicht iets voor jou ! Gekwalificeerde trainsters, een professionele muziekinstallatie, gevarieerde oefeningen op maat van het algemene groepsniveau … kom kennismaken en laat je overtuigen.

Recreatiezwemmen
Op zaterdag 4 september 2010 en op maandag 6 september 2010 start het recreatiezwemmen. Op zaterdag van 12.00 tot 13.00 uur en op maandag van 18.00 tot 19.00 uur.
Zwem je graag maar lijkt oneindig baantjes trekken je iets van het goede teveel, dan wordt dit misschien je ding. Allerhande waterspelletjes – al dan niet met bal – zorgen samen met inleidende oefeningen tot reddend zwemmen voor de nodige afwisseling, al blijft er vanzelfsprekend aandacht voor het aanleren en verbeteren van de diverse zwemstijlen.

De Zwemschool
Jaarlijks laat de zwemclub zowat tweehonderd vijftig kinderen tussen 3,5 en 12 jaar kennis maken met de zwemsport. In 1 sessie van telkens 9 maanden gaat het van watergewenning tot het aanleren van schoolslag, crawl en rugcrawl. Daarna kan hij of zij overstappen naar de zwemclub waar er de keuze bestaat uit pré competitie, competitie of recreatief zwemmen.
Lessen op zaterdagmorgen tussen 9u en 12u in 4 groepen die elk 45 min les krijgen.
U kan zich via de site van de Waterleeuwen – www.waterleeuwen.be – inschrijven op de wachtlijst.

Locatie: Zwembad Wildersportcomplex, Sportlaan 11 te Sint-Pieters-Leeuw
Meer info: Zwemclub De Waterleeuwen – fvandersteen@telenet.be
www.waterleeuwen.be

Share

1 comment

  1. Aquagym nooit gedaan,trekt me wel aan maar schrikt me wat af want geen ervaring ermee !

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: