SINT-PIETERS-LEEUW: –Vandaag organiseerden drie studenten handelswetenschappen van de HUB de ecobeurs Eco-Pleasure in zaal ‘Zonnig Leven’.

Eco-Pleasure
Eco-Pleasure: Annelies De Pauw, Sander Bosmans en Sammey De Mulder

Annelies De Pauw: “ Wij zijn alle drie studenten handelswetenschappen van de HUB. We kregen de opdracht een project te houden rond sensibiliseren of winst. Daar we aangesloten zijn bij natuurpunt groeide het idee van een ecobeurs. En konden we in één project tegelijkertijd werken rond sensibiliseren en winst maken.

Op de beurs kon men kennis maken met allerlei producten die verband houden met ecologisch wonen, bewegen en leven. Er waren standen gaande van zonnepanelen, warmtepompen, isolatiemateriaal, domotica, fietsen tot ecologisch speelgoed, wol, kleding en voeding. Aan al de standjes kon men ook terecht voor informatie en advies.


De opbrengst die gehaald werd uit de verkoop van drank en snacks aan de bar gaat naar Natuurpunt Leeuwse Natuurvrienden Sint-Pieters-Leeuw.

Share

%d bloggers liken dit: