SINT-PIETERS-LEEUW: – Kunstenaarskamp in de Leeuwse kunstacademie tijdens de paasvakantie voor kinderen van 6 tot 12 jaar.
Van 12 tot en met 16 april 2010.


(archieffoto paasvakantie 2009)

Inschrijvingsgeld: 60 euro, 55 euro voor 2de of meerdere kinderen uit eenzelfde gezin.

We beginnen dagelijks om 9.00 uur en stoppen om 16.00 uur. Tussen 12.00 en 13.00 uur lunchen we in de academie of in het Colomapark (we brengen boterhammen en drank mee van thuis). Voor of na het atelier is er geen opvang voorzien. We voeren toffe teken & schilder & boetseeropdrachten uit en werken nog met veel andere materialen onder begeleiding van 2 leerkrachten van de academie in een leuke en ontspannen sfeer! ‘s

Voor inschrijvingen mailt u best naar kunstacademie@sint-pieters-leeuw.be en vermeldt u naam, adres, geboorteplaats & datum van uw kind en de naam van de persoon die het kind fiscaal ten late neemt (voor fiscaal attest).

Share

%d bloggers liken dit: