SINT-PIETERS-LEEUW: – Het Gemeentelijk Cultureel Centrum Coloma onderhoudt sinds enkele jaren uitstekende professionele relaties met het Koninklijk Conservatorium Brussel. Cultuurdirecteur Denis Deneulin ging gretig in op het voorstel om de eindejaarsstudenten van dat gerenommeerde instituut op zondagochtend een forum te geven in Coloma. Het eerste concert biedt al meteen het neusje van de zalm want de harmonie tussen harp, fluit en piano is eerder nooit gehoord in het middeleeuwse waterkasteel. Het Leeuwse cultureel centrum zoekt dan ook steeds nieuwe uitdagingen om het grote publiek ‘klassieke’ muziek te presenteren. De extra lage toegangsprijs om beloftevolle bijna-masters aan het werk te zien, is het ommetje naar de concertzaal helemaal waard. En nieuw is dat restaurant De Koetsier, naast het kasteel, voor slechts 28 euro een kwaliteitsvolle zondagslunch aanbiedt na het concert.
Zondagochtend telkens om 11 uur:

– 7 maart 2010 met fluitiste Clara David, harpiste Maelle Rochut en pianist Lionel Bams brengen Bach, Jongen, Saint-Saens, Piazolla, Takemitsu, Haydn en Mozart.

– 14 maart 2010 met de violisten Liesbeth Baelus en Cedric Allard, cellist Agnieszka Kolodziej en pianist Yannick Van de Velde met werken van Barber, Milhaud en Korngold
-9 mei 2010 met trombonist Rob Cuppens en pianist Bart Verheyen: Beethoven, Barber, Telemann, Saint-Saens en Norton.

Toegangskaarten: 1 concert 5 euro – 3 concerten 10 euro – reservering ‘ 02 371 63 08/09 Lut en Sigi of cultuur@sint-pieters-leeuw.be

Nieuw! Inge en Laurent van restaurant-taverne De Koetsier bieden in hun stijlvolle vernieuwde zaak de muziekliefhebbers
een lekker concertmenu aan voor 28 euro per persoon. Enkel na reservatie ‘ 02 378 25 85 of loreca@telenet.be

Share

%d bloggers liken dit: