SINT-PIETERS-LEEUW: – De Gezinsbond van Sint-Pieters-Leeuw organiseert op donderdag 18 februari 2010 een poppentheater voorstelling ‘KNOR’.

Iedereen is welkom vanaf 14u30 in het Parochiecentrum Rink (Balléstraat)
Inkom 2 euro

Het Gooiks Reizend Poppentheater theater ja-ja vzw speelt er voor u ‘Knor’.
Knor is een varkentje dat besloten heeft om de boerderij van Boer Eugène te verlaten. Hij heeft zin om de wereld te verkennen en laat daarom alles achter zich. Alles loopt goed, tot de nacht valt en hij vreemde geluiden hoort in het bos….
De voorstelling “Knor” is een speels, grappig en soms (een beetje) spannend poppentheater. Het verhaal speelt zich af in een bos, waar “knor” op zoek gaat naar nieuwe vrienden. Het wordt al snel duidelijk dat dit niet zo gemakkelijk is en dat hij niet alleen vrienden leert kennen. ‘Knor’ is een solo-voorstelling, waardoor de inbreng van en de interactie met de kinderen zeer groot is.

Share

%d bloggers liken dit: