Lach van Leeuw 2010SINT-PIETERS-LEEUW: – Op 27 februari 2010 presenteert de Jeugdraad  ‘de Lach van de Leeuw’. Op deze comedy-avond presenteren ze jullie niemand minder dan Jabba und Swani, Iwein Segers, Arnout Van den Bossche en Thomas Smith.

De avond start met comedy van eigen bodem. Jabba und Swani warmen iedereen op met hun geflipte, buitenaardse humor.
De presentator van dienst en uiterst grappige entertainer is Iwein Segers. Tijdens de Comedy Victory Tour bleek Iwein een top-MC te zijn.
De winnaar van de Humo’s Comedy Cup 2009, Arnout Van den Bossche zal u wat wijzer maken over hoe mannen en vrouwen omgaan met hun relatie. Hij doet dit aan de hand van bevattelijke tekeningen die erg herkenbaar zijn en vooral hilarisch werken.
Thomas Smith brengt u aan het lachen met zijn droogkomische observaties gemengd met hilarische uitbarstingen. De simpele dingen van het leven verbonden met harde wetenschap. Thomas is ontwapenend eerlijk, heerlijk oprecht en af en toe gewoon lekker plat.
Het wordt dus weer een avond gieren en lachen!

JeugdRaad Sint-Pieters-LeeuwKassa: 4 euro
VVK: 2 euro
-> stuur een mail naar: lachvandeleeuw@gmail.com
of spreek een bestuurslid van de jeugdraad aan.

Share

%d bloggers liken dit: