SINT-PIETERS-LEEUW: – ‘t Leeuwke in concert! Chupalibre!

Bezieler Jan Vanlaet (Citizen Jane, Stricktly Rockers,…) garandeert met Chupalibre een waar feest voor elke gelegenheid.

Op zaterdag 9 januari 2010 van 21:00 – 23:00
Locatie: ‘t Leeuwke, Rink 47 te Sint-Pieters-Leeuw

CHUPALIBRE ging pas echt van start in 2007. Eén van de hoogtepunten was de fantastische prestatie op het POLE POLE FESTIVAL waar zij het voorprogramma van GABRIEL RIOS verzorgden. Dit monde uit in de release van een eerste singel “ATAME”. CHUPALIBRE’S eerste zuigeling ging niet ongemerkt voorbij op de nationale radio’s. Neem daarbij nog een halve finale plaats op de NEKKA wedstrijd en een pak live concerten. Een lucratief eerste jaar dat een vervolg kent. Vuurwerk tussen tekst en muziek. Giet daar een saus over van getalenteerde muzikanten die andere goden zoals Arno, Vaya Con Dios, Alain Bashung, Zonko, Kloot Per W, Ialma, Stef Bos, Yevgueni… ondersteun(d)en en je komt tot un marriage parfait! Be there, zouden we zeggen..

Share

%d bloggers liken dit: