VLEZENBEEK: – Voor de zeventiende opeenvolgende maal organiseert het Gemeentelijk Cultureel Centrum Coloma i.s.m. de Vlaamse Werkgroep DE VREDE vzw een scrabbeltornooi in het Ontmoetingscentrum Merselborre te Vlezenbeek. Dit op vrijdag 22 januari 2010 om 19 uur.

Teneinde iedereen volwaardige kansen te kunnen bieden worden de deelnemers onderverdeeld in vier categorieën :

Clubspelers : dit zijn de doorwinterde woordkunstenaars, die wekelijks oefenen in competitieverband
Gelegenheidsspelers : hieronder verstaan wij alle scrabbelspelers die dit spel één tot vijfmaal per jaar in familieverband spelen.
Jeugdspelers tot 10 jaar : deze categorie behelst alle kinderen die graag met woordjes knutselen, spelenderwijs steken zij nieuwe woorden op.
Verwenspelers : hier gaat het om anderstaligen die zich op een prettige, speelse wijze het geschreven Nederlands eigen willen maken.

Het spel wordt gespeeld in twee rondes, een voorronde en een eindronde. Na de voorronde wordt een klassement opgemaakt dat bepaalt met welke medespelers men de eindronde speelt. Er wordt gespeeld aan tafels met vier of drie spelers. Het spannendste moment van de avond vormt uiteraard de afroeping van de wedstrijduitslag en het kiezen uit de rijk gevulde prijzentafel. Iedereen keert met een waardevolle prijs huiswaarts !

Inschrijven kan de avond zelf gebeuren. Gelieve stipt aanwezig te zijn.

Vorig jaar beleefden 77 deelnemers een spannende en taalverrijkende avond.
Wij hopen in 2010 dit aantal minstens te evenaren !

Deelname : € 5 individueel – € 7,5 gezin

Meer info : G.C.C.Coloma – tel. 02/371.22.62 (kantooruren)

Share

%d bloggers liken dit: