ZUUN: – Bij het aanbreken van een nieuw kalenderjaar organiseert KWB Zuun naar aloude gewoonte een reeks “kooklessen voor mannen”.


De geplande kooklessen gaan door in januari en februari, meer specifiek op :
– donderdag 7 januari 2010
– donderdag 14 januari 2010
– donderdag 4 februari 2010
– zaterdag 13 februari 2010.

Deze lessen gaan door in de keuken het parochiaal centrum, hetzij het KWB-lokaal ’t Trapken Af naast de Sint-Lutgardiskerk te Zuun. Op de donderdagavonden wordt er omstreeks 18u30 samengekomen. Met Valentijn, het traditionele orgelpunt van de kookreeks, start deze speciale les al op zaterdagnamiddag. De partners komen dan ’s avonds mee genieten van de culinaire kunsten van hun mannen.

Voor deze lessenreeks is een Indonesische kookavond voorzien, evenals twee Italiaanse avonden. En de Valentijnskookles wordt een typisch bourgondische aangelegenheid onder leiding van de kok des huizes, Marc Backaert.

Voor meer info en voorafgaande inschrijvingen, neemt u het best contact op met Eric Quyssens, 0497 – 35.94.99.
Tekst : Jan Morre

%d bloggers liken dit: