SINT-PIETERS-LEEUW: –  ‘Jong Wildt’ de Leeuwse tienerwerking biedt alle jongeren tussen 12 en 16 jaar tijdens de schoolvakanties spetterende activiteiten aan.
Iets creatief? Sportief? Uitdagend? Wij bieden voor elk wat wils!

 
De eerste activiteiten die op het programma staan zullen plaatsvinden in de kerstvakantie: op 22 december 2009 houden we een Wii-contest in de bibliotheek, op 30 december 2009 vindt er een workshop breakdance plaats in Jeugdcentrum Laekelinde. Iedereen is welkom! Schrijf je wel in door een mailtje te sturen naar evi.frans@sint-pieters-leeuw.be
 
De andere geplande activiteiten zijn ook reeds terug te vinden op de website (www.sint-pieters-leeuw.be/jeugd). Als je graag een brochure wenst met alle activiteiten: bel of mail gerust naar de jeugddienst en dan sturen wij zeker eentje op!

%d bloggers liken dit: