SINT-PIETERS-LEEUW: – De “Dag van het Park” heeft in Sint-Pieters-Leeuw plaats op zondag 31 mei 2009 in domein Groenenberg. Thema van het jaar is ‘liefde in het park’.

Dagvanhetpark09_flyerA5.inddKliederen en smullen
Geloof je niet dat er tekeningen aan de bomen groeien? Kom dan maar een kijkje nemen in het ‘kliederkladderbos’ en ontdek de wereld van kleur met de kliederkladderfee. In onze ‘koekjesfabriek’ kan je je eigen koekjeshart versieren met sterretjes, bolletjes om er daarna lekker van te smullen.

Steek de handen uit de mouwen
Timmer samen met onze timmerman een voederraam in elkaar of maak een heerlijke smulketting voor de vogels. Of zaai een zonnebloempit in je eigen versierde potje, geef het een zonnig plekje in de tuin en wacht op je eigen plantje.
Actie!
Ook staat er een speelse wandelzoektocht op het programma, gebaseerd op ons thema ‘liefde in het park’. Aan jou om aan de hand van allerlei opdrachten de weg door het domein terug te vinden! Tussendoor kan je je laten schminken of je uitleven op het springkasteel. Als afsluiter krijgt iedere deelnemer een lekker vieruurtje.

Tekenwedstrijd … iedereen prijs!
Vergeet zeker ook de tekenwedstrijd niet! Download hier de tekening
 Uit de inzendingen wordt een winnaar gekozen maar … iedereen krijgt een prijsje.

Praktisch
Dag van het Park
zondag 31 mei 2009, doorlopend van 14.00 tot 16.00 uur.
Domein Groenenberg in Vlezenbeek.
Ingang: Konijnestraat.
Parking: Kasteelstraat.
Alle activiteiten zijn gratis.
Inschrijving: de dag zelf.

%d bloggers liken dit: