Dikke-truiendag 2009 - Schrijf in en win

Duik in de donkere hoekjes en bespaar energie!

Wordt vrijdag 13 februari 2009 uw geluksdag? Uiteraard vermijden we die dag beter ladders en zwarte katten, maar ook met onnodig energieverbruik rekenen we dan genadeloos af! Dat levert winst op voor het milieu én je portemonnee, en kan vaak zonder aan comfort in te boeten.

Neem deel aan de gratis energielotto en win één van de dertien prijzen uit de super prijzenpot zoals opwindbare radio, milieuvriendelijke fietsverlichting, … Haal nu (of in elk geval vóór vrijdag de dertiende) uw deelnameformulier af in één van de openbare gebouwen (gemeentehuis, bibliotheek, cultureel centrum, …) van Sint-Pieters-Leeuw.

Op vrijdag 13 februari 2009 ‘viert’ de Vlaamse overheid voor de vijfde keer Dikke-truiendag. En nodigt ons allemaal uit om mee te doen. De gemeenten Sint-Pieters-Leeuw, Beersel en Halle binden graag samen met u de strijd aan tegen de ‘energiegriezels’. Dat zijn stiekeme energieverspillers die zich thuis, op school of op het werk in de donkere hoekjes verborgen houden.

Alvast even oefenen? Speel dan mee met de gratis ‘energielotto’. Deelname aan deze quiz levert u in elk geval enkele nuttige energietips op. En met een beetje geluk wint u een mooie prijs.

Het gemeentebestuur van Sint-Pieters-Leeuw ondertekent op Dikke-truiendag het Lokaal Kyotoprotocol. Met de ondertekening engageert het bestuur zich om een lokaal klimaatbeleid op te zetten en ook zelf de nodige inspanningen te leveren om de Kyotodoelstellingen te halen.

meer info: dikketruiendag.lne.be

%d bloggers liken dit: