Nieuwe brochure Hoeve -en Plattelandstoerisme 2009 is verschenen.

2009-01-07-cover-hoeve-en-plattelandstoerisme-2009Naar goede gewoonte brengt de vzw Plattelandstoerisme in Vlaanderen een promotiebrochure uit waarin een zeer gevarieerd én verrassend aanbod logiesverblijven op het platteland gebundeld worden.

Dat het over een divers aanbod gaat blijkt snel. In de brochure vind je zowel een vakantie op de boerderij waar kleine en grote kinderen duiken in het echte boerenleven, als een vakantie in een kleinschalige, charmante B&B waar vooral zalig niets doen en genieten op de agenda staat. Of kies je voor één van de vele comfortabele vakantieverblijven op het platteland om samen met vrienden en familie een weekendje van mekaars gezelschap te genieten en/of feest te vieren?

Met een verfrissende lay-out, sprekende foto’s en een duidelijke indeling ligt het accent vooral op de gebruiksvriendelijkheid van de brochure.

  • Nieuw in de brochure is de aanduiding van specifieke labels bij logiesuitbatingen.
  • Kindvriendelijk voor uitgesproken kindvriendelijke uitbatingen
  • Unieke ligging voor uitbatingen die uitblinken door hun rustige ligging in het landschap. Het kan gaan om zowel een uitgesproken landelijke ligging als door een unieke ligging in de dorpskern.
  • Beleef de landbouw voor actieve land- en tuinbouwbedrijven waar de toerist kan kennismaken met de activiteiten op een hedendaags land- en tuinbouwbedrijf.
  • Ruitervriendelijk voor de stijgende doelgroep van paardliefhebbers en ruiters met criteria voor zowel het welzijn van de paarden (onderdak/stalling) als verzorgingsmogelijkheden.
  • Verblijf met karakter voor uitbatingen met een hoog comfort en met extra aandacht voor sfeer, inrichting en oog voor detail.
  • Fietsers welkom voor fietsvriendelijke uitbatingen met extra faciliteiten voor fietsers.

De brochure is vanaf nu gratis verkrijgbaar via de website: www.hoevetoerisme.be
Vanaf begin februari ligt de brochure bij de toeristische dienst in jouw buurt. De brochure is tevens verkrijgbaar bij de AVEVE-tuincentra in Vlaanderen en enkele AVEVE-winkels in Nederland.
2009-01-07-hotelhoeve-klein-nederloUit Sint-Pieters-Leeuw staat in deze brochure Hotelhoeve Klein Nederlo van Lieven & Gorik Walravens vermeld.
Zij bevinden zich in de Appelboomstraat 196 te Vlezenbeek.
Het hotel telt 9 tweepersoonskamers en 1 suite, voorzien van douche, rechtstreekse telefoon, t.v., minibar, broekpers, safe en draadloos internet.
Elke dag begint voor U met een lekker ontbijtbuffet.
Voor het middag- en avondeten kan U terecht in de knusse taverne, gelegen juist naast de Hotel-Hoeve.

meer info: 02/531.01.70 – www.kleinnederlo.com

%d bloggers liken dit: