2008-11-06-teiding-desserten1
Op zondag 16 november 2008 vanaf 14u is er opnieuw het Intercultureel gebakfestival en salon dansant.

Tijdens het intercultureel gebakfestival maak je kennis met desserten uit alle windstreken.
Baktalenten van allerlei slag, mensen van uiteenlopende origine, geven het beste van zichzelf.
Terwijl je van al die desserten kan smullen, zingt Lieven Debrauwer, regisseur van ‘Pauline &
Paulette’ en ‘Confituur’, musical- en cabaretliedjes.
Het festival gaat door in De Markten – Oude Graanmarkt 5 – 1000 Brussel.
Deelname is gratis

Je kan ook nog altijd zelf deelnemen!

Opdracht: maak één dessert, in een hoeveelheid voldoende voor min. 50 personen (waarbij u mag uitgaan van kleine porties, de bedoeling is immers dat de men­sen zoveel mogelijk gebak proeven). Dat gebak moet wel thuis klaargemaakt worden. Ook weten we graag van u vooraf het gebruikte recept. Dat re­cept wordt dan uitgehangen (in de twee talen) naast de tafel waar u bij voorkeur zelf (eventueel vergezeld van vrienden of kennissen) uw gebak aanbiedt, liefst met een woordje uitleg.

Als bakker krijgt u natuurlijk met de glimlach de kosten van uw ingrediënten terugbetaald, met nog een drankje bovenop. Daarnaast kan u natuurlijk weetjes en recepten uitwisselen met alle andere bakkers die meewerken aan het welslagen van dit multicultureel bakfestival. Uw eigen patisserieaanbod thuis kan er maar wel bij varen.

Interesse?

Verdere informatie bij Lidia Defossez, 0474 05 05 38 of rechtstreeks bij het Masereelfonds, 02/502 38 80, brussel@masereelfonds.be. Mensen die willen meedoen worden met open armen ontvangen. Dit multicultureel gebakfestival past in de ‘Week van de Smaak’.

bron: ‘t EIzitj@scarlet.be

%d bloggers liken dit: