Gym FriS, de swingende turnsamenwerking van FriS en de Leeuwse Turnkring, kreeg van Sint-Pieters-Leeuw de Sportleeuw uitgereikt
Gym FriS, de swingende turnsamenwerking van FriS en de Leeuwse Turnkring, kreeg van Sint-Pieters-Leeuw de Sportleeuw uitgereikt

Van vrijdag 21 november om 17.00 uur tot zaterdag 22 november om 17.00 uur organiseert de gemeente Sint-Pieters-Leeuw haar jaarlijkse zwemmarathon. Dit jaar staat alles in het teken van FriS (Friends & Scream United) en gaat de opbrengst volledig naar onze vereniging! Bovendien is het zwemmen tijdens de marathon gratis. Wij hopen dan ook massaal veel zwemmers te mogen verwelkomen. Hoe meer lengtes er gezwommen worden, hoe groter de steun voor FriS!

We zijn nog op zoek naar sponsors. Ken je een winkel, bedrijf, klas, sympathisant of enige andere persoon of structuur die mogelijk zou willen sponsoren, geef ons dan gauw een seintje via frisseclub@gmail.com of 0474 56 46 11. Sponsoren kan met een vast bedrag of met een bedrag per gezwommen kilometer om onze zwemmers vooruit te stuwen. Voor giften vanaf € 30,00 kan een fiscaal attest worden verkregen.

Hoe meer zwemmers en sponsors, hoe meer FriSse vreugde!

Bekijk de website van Fris via: www.frisseclub.net

%d bloggers liken dit: