6e editie van het modedefilé van Spullenhulp op 17 oktober 2008 In het sorteercentrum van Spullenhulp Klein Bijgaardenstraat 49, 1600 Sint-Pieters-Leeuw.

In navolging van de vorige jaren zullen een twintigtal stylisten –ontwerpers met faam en jonge talenten (1)- hun energie, hun verbeelding en hun enthousiasme ten dienste stellen van onze vereniging. De artiesten toveren kledij en stoffen om, die ze uitgezocht hebben in ons sorteercentrum, om ze een nieuw leven te schenken. Deze unieke modellen zullen voorgesteld worden tijdens ons kleurrijk defilé. Na het spektakel organiseren we een veiling die zal georganiseerd worden door Sotheby’s.

De financiële opbrengst van dit gebeuren gaat integraal naar ons project voor een Onthaaltehuis voor dakloze jongeren van 18 tot 24jaar

(1) Louise Assomo, Emilie Beaumont, Cécile Bertrand, Delvaux, Sandro Faber, Inge Heyvaert, Mademoiselle Jean, Amandine Jehin, Charles Kaisin, Conni Kaminski, Jean-Paul Knott, Annette Kölling, Jean-Paul Lespagnard, Levi’s® European Design Team, Oona Mampuys, MoutonCollet, Johanne Riss, Kim Stumpf, U-Main & Spullenhulp, Edouard Vermeulen en Nicolas Woit.

Meer info: www.spullenhulp.be

1 comment

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: