Huizingen/Sint-Pieters-Leeuw: – Wandelclub Sint-Pieters-Leeuw en het provinciedomein Huizingen organiseren op zondag 12 oktober 2008 de tweede editie van de Lambiektochten met start- en aankomstplaats in het domein.Ook het gemeentebestuur van Beersel werkt mee.

De streekbieren worden hierbij speciaal in de kijker gesteld, nauwelijks verwonderlijk als men weet dat Beersel momenteel nog of opnieuw drie brouwerijën rijk is.

Tussen 8 en 15 uur (sluiting om 18 uur) kunnen wandelaars een uitgestippelde wandeling aanvatten over 3,5,8,14,16 of 20 km.Brouwerij Drie Fonteinen en Oud Beersel organiseren bij deze gelegenheid gratis geleide bezoeken met uiteraard gelegenheid tot degusteren.

De verschillende afstanden brengen de wandelaars dwars door het provinciedomein langs de mooiste plekjes en toeristische bezienswaardigheden van Huizingen, Beersel en Dworp waaronder De Bruine Put, Begijnbos,Krabbos, de Berg van Beersel en uiteraard het kasteel van Beersel.

Het inschrijvingsgeld bedraagt 0,75 euro en de toegang tot het domein is gratis.

%d bloggers liken dit: