Sint-Pieters-Leeuw: – Reeds voor de vijfde maal organiseerden een aantal Pajotse gemeenten op zondag 21 september Wereldbollen, een fiets- en wandelevenement dat de Noord-Zuidproblematiek wil in de kijker zetten (zie artikel KLIK HIER). Het thema waarrond het dit jaar draait is ” waardig werk”. In Sint-Pieters-Leeuw was het startpunt de Molenborre te Sint-Laureins-Berchem waar de deelnemers konden genieten van onder andere verse muntthee en een Indonesische maaltijd op de tonen van de djembégroep ” Slagroom tegen verzuring”. Ook Natuurpunt en de Wereldwinkel tekenden present met een stand.

Het comité van Sint-Pieters-Leeuw zal verder ook nog aanwezig zijn op de jaarmarkten te Ruisbroek en Vlezenbeek waar zij de aanwezigen zullen trakteren op lekkere Fair Trade koffie.

De verkoop van de traditionele 11.11.11 kaarten en gadgets zal in het weekend van 8 en 9 november starten aan de kerken en eindigen met een grote actie op de jaarmarkt van Leeuw.

Het comité heeft dus heel wat werk voor de boeg en dankt u nu reeds voor uw medewerking en milde giften.

Wie graag een handje wil toesteken kan altijd contact opnemen met Mayola Afrahte 02/569 63 03 of Marleen De Kegel 02/569 75 22.

%d bloggers liken dit: