Start academiejaar

De lessen beginnen op dinsdag 2 september 2008 voor de volwasenen en op woensdag 3 september 2008 voor de kinderen en jongeren.
Meer info:
bel op 0497/516871 of mail naar kunstacademie@sint-pieters-leeuw.be
Alle geïntresseerden zijn welkom op een infosessie op dinsdag 2 september 2008 om 18 uur (Rink 2 te Sint-Pieters-Leeuw).
Tijdens de maand september worden kennismakingslessen georganiseerd.

De ateliers

In de kinder- en jongerenateliers zijn de lessen afwisselend opgebouwd rond grafische, schilderkundige en vormelijke leeropdrachten. Bewust leren kijken, verwondering en de cultuurhistorische input zijn in deze ateliers belangrijke begrippen.

Het lesaanbod in de volwassenateliers is opgebouwd rond het tekenen naar levend model, schilderen, grafiek en vormstudie (boetseren, beeldhouwen). Deze volwassenateliers richten zich met een multidisciplinair lesaanbod en een intensieve individuele begeleiding naar leerlingen zonder vooropleiding. Een aanrader voor alle beginners!

In de Hogere Graad ontwikkelt de leerling een persoonlijke visie omtrent zijn kunstbeoefening en de kunst in het algemeen. Met de opgebouwde ervaring uit de voorgaande jaren in de volwassenenateliers kan hij in deze richting doelgericht kiezen voor een welbepaalde techniek waarin hij zich wil vervolmaken ( tekenen, schildertechnieken, boetseren, sculpturale keramiek, steenkappen e.a.).

Meer details over de ateliers dubbelklik op onderstaande folder om hem in groot formaat te raadplegen.

3 comments

 1. geachte,

  Kan ik nog inschrijven voor het volwassenenatelier?

  vriendelijke groet

  Herman Van Dionant

  *****************************
  reactie webmaster: Gelieve voor meer info contact op te nemen met

  Info & inschrijvingen: Leeuwse Kunstacademie
  Rink 2, 1600 Sint-Pieters-Leeuw
  Patrick Huybrechts, directeur 0497 516 871
  kunstacademie@sint-pieters-leeuw.be

 2. Geachte heer,ik zou graag mijn kind,voor de woensdagnamiddag, aan de kunstacademie inschrijving maar ik werk elke woensdag tot 18h . Hoe moet ik doen?
  Met hoogachting

 3. Beste,
  Graag de openingsuren van de academie aangezien ik die niet terug kan vinden op de site
  Mvg

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: