Anderlecht/ Sint-Pieters-Leeuw: -Argentijnen Anderlecht trainen met jeugd voor goede doel

Nicolas Frutos, Lucas Biglia en Hernan Losada organiseerden zondagavond een trainingssessie voor het goede doel met de jeugdvoetballers van KSK Rummen.
Het doel was geld in te zamelen voor het project Arco Argentinië, een project voor kansarme kinderen in Argentinië. Het project werd op touw gezet door Ezra Charlier en heeft als peter niemand minder dan Nicolas Frutos. In tegenstelling tot Losada en Biglia, nam hij niet deel aan de training, maar stak hij wel een handje toe.

.

.

Ezra Charlier
Ezra Charlier

Ezra Charlier liep er zondagavond gelukkig bij: “We vertrekken op 6 oktober naar Nelson (Argentinië), het geboortedorp van Nicolas Frutos, om ons project te starten. Frutos kocht al een auto die we mogen gebruiken tijdens ons verblijf in Nelson. Het doel is om de plaatselijke kansarmen en straatkinderen elke dag van een maaltijd te voorzien en voor wasvoorzieningen zorgen. Ook zullen we de jongeren in teamverband een voetbalopleiding geven. Om het nodige geld in te zamelen, waren we op 25 juli ook aanwezig op de fandag van Anderlecht en zaterdag 9 augustus staat een jeugdtornooi in Sint-Pieters-Leeuw op het programma.”
bron tekst: http://www.anderlecht-online.be/article.php?id=12854&from=news&lang=ned

Het voetbaltornooi tvv Arco Argentina is een organisatie van Jeugdhuis Twidrio (van Sint-Pieters-Leeuw) en zal doorgaan te “Zonnig Leven” in de J. Vanderstraetenstraat 198 te ( Zuun ) 1600 Sint-Pieters-Leeuw en dit op 9 augustus. Het tornooi begint om 9u30 en eindigt omstreeks 18u30.

meer info over ARCO-Argentina: http://www.arcoargentina.be

Ontdek meer van Sint-Pieters-Leeuw nieuwssite

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder