2007-11-12-wielervrienden-zennevallei.jpg
Vlezenbeek : -Afgelopen weekend stond in Vlezenbeek de 4 manche van het veldritseizoen van de WielerVrienden Zennevallei op het programma. Na de snelle parcours van de laatste weken was het in de Appelboomstraat “echte” cross. Het parcours was wel overal berijdbaar.

Hans Vogeleer nam een blitzstart en nam de eerste ronde volledig voor zijn rekening.
Dave van Campenhout nam in de tweede ronde even het commando over maar als Michael Naessens overnam werd het al snel duidelijk dat de andere deelnemers voor de 2 plaats gingen rijden.

Wat de achtervolgers – Dave Van Campenhout, Laurent Paternoster,Koen Van Kerckhoven(de winnaar van de voorbije 3 crossen) en Hans Vogeleer – ook probeerden ze kwamen niet dichter bij Michael Naessens. Hans Vogeleer kwam zelfs even de man met de hamer tegen en viel terug tot in vijfde positie, maar enkele ronden later had hij blijkbaar zijn tweede adem gevonden en ging alleen in de achtervolging.

Even werd het nog spannend toen duidelijk werd dat Michael Naessens de laatste ronden op een lekke achterband rondreed.
Zijn voorsprong bleek echter ruim voldoende en hij werd dus verdiend winnaar van deze mooie cross voor Hans Vogeleer. Laurent Paternoster, Koen Van Kerckhoven en Dave Van Campenhout vervolledigden de top 5.
Stephaan Wijns werd eerste B-renner en Luc Van Campenhout 1 C-renner.

Een volledige uitslag en klassement vindt u onder de rubrieken Kalender en Klassement op http://www.wvz.be/ 

Volgende week afspraak te Sint-Laureins-Berchem.

Tekst en foto’s Ferenc Van Cappellen – Caroline De Mondt. http://www.wvz.be/ 

%d