2007-10-18_leeuw-missiefeest.jpg
Zuun: – Op zondag 21 oktober organiseert de werkgroep Missiefeest van de parochie Sint-Lutgardis naar jaarlijkse gewoonte haar eetfestijn, dit ten voordele van projecten van de missionarissen van de Pastorale zone “Ruisbroek-Negenmanneke-Zuun”, met name pater Jef De Laet, pater Ivo Van Volsem, wijlen pater Jean de Laat, zuster Reynders of hun opvolgers.

Bijzondere aandacht is er dit jaar ook voor het project Rainbow4kids”, waar juf Katrien van de Sint-Lutgardisschool Zuun bij betrokken is. Zij heeft vanaf dit schooljaar loopbaanonderbreking genomen om haar project inzake drie schoolgemeenschappen te Ukunda, Kenia met volle overgave in goede banen te kunnen leiden.
 Op het Missiefeest is er voor elk wat wils : een aperitief en / of een aantal voorgerechten, als hoofdschotel witte en zwarte pensen, vlaamse stoverij of een croque monsieur, en uiteraard een assortiment aan desserts en een afzakkertje. Ook de drankkaart, variërende van wijn tot allerlei biersoorten en frisdrank, is op ieders smaak ingesteld. Meer info omtrent de projecten zelf : zie http://www.kwbzuun.be/index.php?actie=sociaal en www.rainbow4kids.be  

U bent van harte welkom tussen 10u30 en 20 uur !!
bron: Jan Morre

%d bloggers liken dit: