* Sint-Pieters-Leeuw:  – Er werd tijdens de voorbije nacht ingebroken in een woning  in de Rozenstraat (wijk Negenmanneken) terwijl de bewoners sliepen. Er werd vastgesteld dat er een gaatje geboord werd in het deurslot. Uit de woning werden allerhande bankkaarten, reispassen, 2 Gsm’s en geld gestolen. De bewoners stelden de diefstal vast dinsdagochtend bij het ontwaken. 

* Sint-Pieters-Leeuw: – Dinsdagnamiddag omstreeks 16.30 uur gebeurde op de Bergensesteenweg aan grootwarenhuis Makro een verkeersongeval met gekwetsten. Een  Citroën  komende uit de richting van Halle reed in op een  Opel die op de parkeerstrook stond. Door de aanrijding kantelde de Opel op zijn dak en kwam vervolgens tegen een verder geparkeerde Mercedes terecht. De bestuurders van de Citroën en de Opel, beiden woonachtig in Halle, werden  met verwondingen afgevoerd naar het Erasmushospitaal in Anderlecht  en het AZ Mariaziekenhuis in Halle.

%d bloggers liken dit: