2007-05-03-schoolfeest-1-spl.jpg
Zuun: – Voor het schoolfeest van dit jaar werd door de vrije basisschool Zuun het thema “Far West” gekozen.. Uiteraard stonden de optredens van de kinderen centraal in het programma : door het opvoeren van dansen door elke klas én het organiseren van estafettewedstrijden, waarin ook de ouders actief betrokken werden, werd de sfeer van het Wilde Westen opgeroepen. Ook de  decors, die door een aantal ouders en leerkrachten waren ontworpen, trokken de aandacht van de talrijke aanwezigen.

De nevenactiviteiten, waaronder een echte kennismaking met het paardrijden en een ritje op de mechanische stier, waren een schot in de roos.

De benefietactie ten voordele van het Rainbow4kids-project (www.rainbow4kids.be) liep vlot en het was niet zonder trots dat de organisatie aan juf Katrien een financieel extraatje kon overhandigen.

%d