RUISBROEK:  – Dinsdag rond 23 uur ging de nachtploeg van de politie van Sint-Pieters-Leeuw over tot de controle van een lichte vrachtwagen met Poolse nummerplaat op de oprit van de parking AC motel in Ruisbroek. Bij het zien van het dienstvoertuig sloegen er twee personen op de vlucht. De derde bleef in het voertuig zitten en kon worden aangehouden. Van de twee anderen had de politie geen verdere inlichtingen. De aangehoudene van Poolse nationaliteit was de bestuurder van de wagen van Poolse oorsprong.  In de koffer van het voertuig werden gestolen voorwerpen aangetroffen: zes GPS-toestellen, een GSM-toestel, een twintigtal  autoradio’s, negen  airbags. Een aantal voorwerpen bleken de voorbije dagen gestolen te zijn in Hemiksem en Rebecq. De persoon werd ter beschikking gesteld van het Parket. Het onderzoek wordt door de recherche van Leeuw voortgezet.

%d