SINT-PIETERS-LEEUW:  –  Maandag omstreeks 9.30 uur werd een 27 jarige fietser van zijn fiets geduwd en aangevallen door  3 onbekende mannen aan het jaagpad kanaal Brussel-Charleroi tussen Lot en de Alsembergsesteenweg. Eén van de daders gaf hem enkele stampen en het slachtoffer werd beroofd van zijn horloge. De jongen kon op zijn fiets springen en vluchten. Omstreeks 22 uur werd in dezelfde omgeving een bromfietser aangevallen  door 3 onbekende mannen van het Europese type. De overvallers waren tussen 19 en 22 jaar. De aanval gebeurde langsheen het jaagpad ( in dezelfde omgeving als hierboven). Hij werd eveneens van zijn bromfiets geduwd, kwam ten val en kreeg stampen van één van de daders. Vervolgens  ging één van de daders op de vlucht met de scooter. De andere daders konden eveneens ontkomen.

%d