SINT-PIETERS-LEEUW:  – Dinsdagvoormiddag  werden  2 zigeunerjongens (17 jaar) opgemerkt  in een tuin van een woning langsheen de Lindelaan te Vlezenbeek. Een buurtbewoner verwittigde de politie, doch de verdachten konden niet meer worden aangetroffen.
Diezelfde jongeren (aan de hand van de persoonsbeschrijving),  werden anderhalf uur later door een politiepatrouille opgemerkt in de Koning Van Spanjestraat in Zuun. Zij werden meegenomen naar het commissariaat voor verder onderzoek.
Gelet één der jongeren de voorbije dagen al meermaals met verdachte handelingen werd opgemerkt in de regio door andere politiediensten, werd na contact met de dienst Vreemdelingenzaken en het jeugdparket besloten om hem vandaag onder voogdij te laten plaatsen. Hierom wordt de 17-jarige jongen woensdag door de lokale politie naar Mechelen overgebracht.

%d bloggers liken dit: