REGIO: – Het Algemeen Ziekenhuis Sint-Maria start vanaf 1 juni 2023 met een meer uitgebreide bezoekregeling.
Zo mag je op weekdagen doorlopend op bezoek tussen 16u30 & 19u30. Tijdens het weekend is dat tussen 14u & 16u en tussen 18u & 19u30. Voor een aantal diensten zijn er aangepaste bezoekuren.

Nu de coronapandemie door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) niet langer wordt beschouwd als een gezondheidsnoodtoestand, kunnen we na de mondmaskerplicht ook de bezoekuren versoepelen.

AZ Sint-Maria: “Het bezoek is voor veel patiënten een moment waar ze naar uitkijken. Het is een moment van verbinding, opluchting, verstrooiing en troost. Door de bezoekregeling uit te breiden willen we deze cliëntbeleving versterken. Uiteraard is het belangrijk dat de rust van de patiënt niet in het gedrang komt. Bedankt om hier oog voor te hebben en ook rekening mee te houden. ”

Op sommige diensten geldt een uitzondering omwille van de specifieke noden & zorgen voor deze patiënten en/of hun revalidatieprogramma. “Het is belangrijk dat we hun programma nauwgezet opvolgen met het oog op een vlot herstel en ontslag. Dank alvast voor jouw begrip.”

%d